Revista Municipal Ajuntament

NI PRIVILEGIS, NI MONOPOLI_PROPOSTES REPUBLICANES PEL PRAT

La majoria de la ciutadania del Prat està a favor dels valors republicans: Llibertat, igualtat i fraternitat. Així ho palpem amb el teixit associatiu de la ciutat i parlant amb la gent pel carrer.

A Esquerra Republicana del Prat tenim molt presents aquests principis i, de moment, des de l'oposició a l'Ajuntament, estem intentant desmostrar-ho en cada acció que fem.

Aquest últim mes, hem renunciat a gaudir d'un privilegi front la ciutadania que fa que, només per ser regidors,  disposem d'uns tiquets gratuïts per aparcar a la zona blava adjacent al consistori. Recordem que tots els regidors cobrem una retribució econòmica per cobrir aquesta despesa i que, a més a més, si es vol promocionar el transport públic, anar en bicicleta o caminar al Prat hem de donar exemple. Igualtat entre tots els ciutadans!

També hem presentat al·legacions per millorar la proposta d'Ordenança dels Serveis Funeraris proposada per l'equip de govern. Al·legacions que demanen un Catàleg de Serveis on s'incloguin preus d’una manera clara i que els requisits per poder-nos afavorir dels serveis funeraris subvencionats o dels gratuïts siguin realment transparents. Tot això, sense oblidar que el nostre objectiu final és la municipalització dels serveis funeraris, cosa perfectament possible  aprofitant les estructures d'algunes de les empreses municipals existents.

Si nàixer és un dret essencial assumit per les administracions per què no ho ha de ser morir?